Designový Časopis
Designový Časopis
Vzdělávací A Školicí Nástroj

Corporate Mandala

Vzdělávací A Školicí Nástroj Firemní mandala je zcela nový vzdělávací a školicí nástroj. Jedná se o inovativní a jedinečnou integraci antického principu mandaly a firemní identity, která má zvýšit týmovou práci a celkový obchodní výkon. Dále je to nový prvek firemní identity společnosti. Firemní mandala je skupinová aktivita pro tým nebo individuální činnost pro manažera. Je navržen speciálně pro konkrétní společnost a je vybarvován týmem nebo jednotlivcem svobodným a intuitivním způsobem, kde si každý může vybrat jakoukoli barvu nebo pole.

Přenosný Ultrazvukový Detektor Vad

Prisma

Přenosný Ultrazvukový Detektor Vad Prisma je navržen pro neinvazivní testování materiálu v nejextrémnějších prostředích. Jedná se o první detektor, který obsahuje pokročilé zobrazování v reálném čase a 3D skenování, což výrazně usnadňuje interpretaci chyb a zkracuje čas technika na místě. Díky prakticky nezničitelnému krytu a jedinečným více režimům kontroly může Prisma pokrýt všechny testovací aplikace, od ropovodů až po komponenty letectví. Je to první detektor s integrovaným záznamem dat a automatickým generováním reportů PDF. Bezdrátové a ethernetové připojení umožňuje snadnou aktualizaci nebo diagnostiku jednotky.

Laboratorní Systém Čištění Vody

Purelab Chorus

Laboratorní Systém Čištění Vody Purelab Chorus je první modulární systém čištění vody navržený tak, aby vyhovoval individuálním laboratorním potřebám a prostoru. Poskytuje všechny stupně vyčištěné vody a poskytuje škálovatelné, flexibilní a přizpůsobené řešení. Modulární prvky mohou být distribuovány v celé laboratoři nebo vzájemně propojeny v jedinečném formátu věže, čímž se minimalizuje stopa systému. Haptické ovládací prvky nabízejí vysoce regulovatelné průtokové množství, zatímco halo světla indikuje Chorův stav. Díky nové technologii je Chorus nejpokrokovějším dostupným systémem, který snižuje dopad na životní prostředí a provozní náklady.

Úvodní Prostor Pro Veletrh Hodinek

Salon de TE

Úvodní Prostor Pro Veletrh Hodinek Než návštěvníci prozkoumali 145 mezinárodních značkových hodinek v Salon de TE, bylo zapotřebí úvodního návrhu prostoru o rozloze 1900 m2. Pro zachycení představivosti luxusního životního stylu a romantiky návštěvníka byl vyvinut hlavní koncept „Deluxe Train Journey“. Pro vytvoření dramatizace byla recepce přeměněna na téma denních stanic, které bylo postaveno vedle večerní scény nástupiště vlaku s interiérovou halou s okny vozového vlaku v reálné velikosti vyzařujícími vyprávění vizuálů. Nakonec se multifunkční aréna s pódiem otevírá různým značkovým vitrínům.

Turistická Atrakce

In love with the wind

Turistická Atrakce Zámek V lásce větru je rezidence 20. století zasazená do krajiny o rozloze 10 hektarů poblíž vesnice Ravadinovo, oblasti v srdci pohoří Strandza. Navštivte a užívejte si světově proslulé sbírky, ohromující architekturu a inspirující rodinné příběhy. Odpočiňte si v idylických zahradách, užijte si procházky po lesích a jezerech a pociťte ducha pohádek.

Turistická Atrakce

The Castle

Turistická Atrakce Zámek je soukromý projekt, který začal před dvaceti lety v roce 1996 ze snu z dětství postavit vlastní hrad, stejně jako v pohádkách. Projektant je také architekt, konstruktér a projektant krajiny. Hlavní myšlenkou projektu je vytvoření místa pro rodinnou rekreaci, jako turistická atrakce.